Avis Negler

Unskyld for at jeg ikke la ut noe innlegg forige lørdag, jeg hadde ikke internett så jeg kunne ikke legge noe ut da, men nå skal jeg prøve å bli bedre på å få lakt ut hver lørdag;) og det ble litt seint i dag siden jeg har vært på torucon:D

Denne uken blir det avisNegler,




Her er videoen jeg så på før jeg prøvde å lage de selv:)

Noen bruker negellakk fjerner, men jeg prøvde noe med 40% alkohol for jeg tror det er alkoholen som løser opp blekket, eller noe sånt:)

Hva Synes du?

Har du laget Avis Negler?

 

Signatur

21 kommentarer

Monica

17.09.2011 kl.20:40

Kult! :D

Jannicke

17.09.2011 kl.20:42

Så stilig det var!

S o f i e Ottesen

17.09.2011 kl.20:42

det der er så stilig! :)

Monica Westermann Evjen

17.09.2011 kl.20:45

Kjempekult : ) SÅÅÅ stilig : D

kommentere tilbake?

Mommylicious

17.09.2011 kl.20:49

Utrolig stilig! Aldri hatt avis negler, men mye annet. Kreativt :D

AnnaEW

17.09.2011 kl.20:50

Stilig :)

Lotte Tøften.

17.09.2011 kl.20:54

oj, kult! : D

senoritaen

17.09.2011 kl.20:56

Superstilig!!! Du kunne mer enn gjerne fått hjulpet meg :-)

God helg!!

tonjeoghelene

17.09.2011 kl.21:06

kjempestilig ! ^^

Elise Mari

17.09.2011 kl.21:07

Utroling Kult! :)

Emma

17.09.2011 kl.21:23

har sånne negler nå, har også et sånn smykke! :D

fin blogg foresten!

Emilie Fredriksen

17.09.2011 kl.21:24

utrolig kult :)

Siri sin blogg

17.09.2011 kl.21:26

sykt stilig! det vil jeg prøve en gang :D
Så tøøøøft! :O

Sofie

17.09.2011 kl.21:46

Stilig! Jeg hadde det samme for noen uker siden, hva bruker du som underlakk?

Maiken

17.09.2011 kl.22:34

Sofie: Jeg bruker Basecoat fra Viva la Diva, men man kan få tak i basecoat fra andre (og billigere) merker:)
noe så kult! skal prøve ass! fin blogg :)

Marit

28.09.2011 kl.16:48

Herregud så stilig , løper ut på badet å prøver nåå : D

Maiken

02.10.2011 kl.11:58

Utrolig stilig! :) <3

Vilde Kismul

13.10.2011 kl.08:13

Jeg prøvde, me det fynket ikke med neglelakk fjerner.. noen andre som ikke fikk det til? Å hvor får man kjøpt det hun på videoen bruker?

Maiken

16.10.2011 kl.15:04

Vilde Kismul: Jeg brukte noe med alkohol i, jeg tokk først på basecoat så to lag med hvit negelakk, så tokk jeg noe med 40% alkohol i (alkoholen løsner opp bleket tror jeg) opp i en skål, så dyppet jeg noe jeg klippet fra avisen og presset mot neglen i 10-30 sekunder. håper dette er til hjelp:)

Skriv en ny kommentar

Maiken

Maiken

20, Trondheim

Jeg er ei jente fra Trondheim, og hær er bloggen min om negeldesign=)

Kategorier

Arkiv

hits